Paweł Łukasik&Grzegorz Targosz

Paweł z wykształcenia ekonomista, ale też technolog żywienia, który swój czas dzieli pomiędzy bank a realizację swojej pasji do gotowania i przygotowywanie książek kulinarnych.
Grzegorz fotograf, m.in. absolwentem Otwartego Studium Fotografii Politechniki Krakowskiej, a także m.in. zdobywca 1. miejsca w Ogólnopolskim Konkursie dla Profesjonalnych Fotografów Kulinarnych.
Jako blog „Gotowanie z Pasją” zadebiutowali w 2013 r. Pasją go gotowania dzielili się już niejednokrotnie gotując na żywo w programie śniadaniowym “Dzień Dobry TVN” lub w audycjach radiowych. Swoimi przepisami dzieją się w wielu magazynach kulinarnych w tym na łamach „Moje Gotowanie”. Autorzy bestseleru „KipiKasza” oraz książek „RetroWarzywa” i najnowszej „Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek”.